Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Plus size bloggerek/influencerek a nagyvilágban – miket leshetünk el tőlük?

Plus size bloggerek/influencerek a nagyvilágban –  miket leshetünk el tőlük?

A különböző social media platformoknak köszönhetően több lehetőségünk nyílik inspirálódni. Személyes befolyásunk nyílik irányítani mindazt, kiket szeretnénk követni, kik azok, akikre kíváncsiak vagyunk, kik azok, akik feltöltenek. Ez már bőven túlmutat az ismertségi körünkön, teljes mértékben olyan irányba tudunk orientálódni, amerre csak akarunk. 

Rengeteg olyan influencert, bloggert követhetünk, akik óriási ráhatással lehetnek akár a mindennapjainkra is. Outfit ötletek, hétvégi ebéd receptek, programok; csak a képzeletünk szab határt. Teljes mértékben úgy gondolom, hogy az effajta szabadság miatt tartunk ott a body positivity témában, ahol tartunk.

Rengeteg olyan nőnek mondhatunk hálát, akik fel merték vállalni magukat a nagyvilág előtt, úgy, ahogy vannak. Esetleg a nagyobb méretekkel, formásabb idomokkal, itt-ott striákkal a testükön. Mindez ma már teljesen elfogadott, amit korábban takargattak a nők. Igenis legyünk önazonosak, legyünk elfogadóak!
A továbbiakban bemutatjuk az 5 kedvenc plus size bloggerünk/influencerünk a nagyvilágban, gyertek ti is inspirálódni!

Nem is kezdhetjük a sort mással, mint Sirokai Dianával, a magyar származású plus size modellel, aki jelenleg Londonban tevékenykedik. Instagramján bátorítja a nőket, hogy merjük elfogadni önmagukat, merjünk önazonosak lenni, plus size méretben is tökéletesek vagyunk. Tudni kell róla, hogy egészségesen étkezik, tesz azért, hogy az egészségét megőrizze. Rengetegszer adott interjút életével kapcsolatban, ha egy kis plusz motivációra van szükségünk a mindennapokban, testünk elfogadásához, könnyen megtaláljátok bármelyik riportját.

Diana Sirokai - Rózsás ruhája tökéletes alkalmakra, esküvőkre vendégként, nyáriesti vacsorákhoz.
Hasonlót találtok webshopunkban is: Webshop

Ahsley Graham talán a világ egyik legismertebb plus size modellje, aki kimondottan büszke formás vonalaira. Az Egyesült Államokban élő modell 2010 környékén szerzett magának ismertséget és azóta a plus size méret elfogadásán munkálkodik. Ha jobban megnézzük az Instagramját, rengeteg olyan képpel találkozhatunk, ami akár nekünk a hétköznapokban kellemetlen is lehetne. Büszkén vállalja testét és hirdeti, hogy mindenki tökéletes, még a striák is!!

Leopárd mintás ingjéhez hasonlót a NÖTSKINNY webshopjában az alábbi linken éritek el.

Talán ismerős lehet számotokra Katie Sturino neve.
Az elmúlt pár évben tele volt minden online női magazin oldala az ő képeivel.

Híres, ámde vékony nők képeit utánozta le, hogy megmutassa a nagyvilágnak, a plus size nőkön is jól mutatnak ugyanazok a ruhák, amik karcsúbb társaikon. Mindenképpen jól csinálja, amit csinál, mert a képeken ugyanolyan csodálatosan mutat, mint az eredeti fotón lévő hölgyek. Foglaljuk imába a nevét, mert tőle tudjuk a dörzsölődés elleni gélt, hogy tudjunk ruhákat/szoknyákat viselni!

Ha ti is szeretnétek részt venni efféle kreációkban, pöttyös ruhánk nagyon hasonlít a képen lévőre:

Szintén ismerős lehet egy bizonyos Denise Mercedes, aki karcsúbb barátnőjével készít videókat Instagramra. A hölgyek ugyanolyan ruhákba öltöznek - persze más méretűeket vesznek fel - és ezzel próbálják motiválni nőtársaikat, hogy mindenkinek káprázatosan tud állni ugyanaz a ruha, testmérettől függetlenül. Különböző alkalmakra, hétköznapokra készítenek outfit ötleteket, videókat, és ha jobban megnézzük, tényleg szuperül állnak mindkettőjüknek!
Nekünk sem szabad kételkednünk, hogy bizonyos ruhák nem állhatnak jól curvy vonalakon, itt élő bizonyíték.

Denisen is csodálatosan áll virágos ruhája, te is varázslatos leszel az ehhez hasonló ruhánkban.

Tess Holliday a plus size modellek körében is az extra nagy méretet képviseli. Rengeteg body positivity kampányban találkozhattunk már nevével, mindezek mellett pedig nevesebb magazinokban is láthattuk, mint a Vouge Italia és a Cosmopolitan, vagy akár a H&M oldalain is pózolt.
Főként modellként van jelen a nagyvilágban.
Minden bizonnyal Tess tökéletesen tudja, milyen szabású ruha áll neki a legjobban, virágmintás ruhájához hasonlót webshopunkban is találtok!

Ha egy kis extra inspirációra, ötletre van szükségetek a szettjeitekhez, mindenképpen nézzetek fel Instagramra, mert óriási löketet tud adni a hétköznapokban. Szerencsés világban élünk, hogy van lehetőségünk elfogadni önmagunkat és egyáltalán van lehetőségünk megmutatni önmagunkat.
Használjátok ki, legyetek boldogok, legyetek ragyogóak és nem utolsó sorban szeressétek önmagatokat!

Az oldal tetejére