Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Gyorsan, kényelmesen kapja meg a csomagot.
Magyarország területén a megrendelt terméket GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szállítja ki vagy futárszolgálatával vagy GLS csomagpontra. 


Fizetési módok

Bankkártyás fizetés: Kényelmesen és biztonságosan fizethet Simple /OTP bank/ rendszerén keresztül.
Előre utalás Magyarországon belül
Banki átutalás esetén Ön a vásárlás összértékét (termék(ek) ára + szállítási költség) átutalással egyenlíti ki, a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok szerint közvetlenül a MONIPET Kft. Raiffeisen Banknál vezetett bankszámlájára 2 napon belül, ha ez nem történik meg a megrendelés törlésre kerül. Utalás esetén ezt követően adjuk fel a csomagot. A csomag átvételekor már semmilyen fizetési kötelezettsége nincs. 
Bankszámlaszámra történő utalás adatai:
Számlavezető pénzintézet: Raiffeisen Bank Zrt.
Számlatulajdonos: MONIPET Kft.
Bankszámlaszám: 12010154-01780232-00100006
Megjegyzés rovat: név, megrendelés száma
E-mailben értesítjük Önt, amikor a pénzösszeg jóváíródott bankszámlánkon.
Utánvétel 
Utánvétel esetén a futárnál és a csomagpontban készpénzben vagy bankkártyával lehet a megrendelt terméket kifizetni. 

Szállítás

Házhozszállítás:
A csomag feladásakor a futárszolgálat e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre vagy személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontban.
Sikertelen kézbesítést követően a futár még egy alkalommal megpróbálja kikézbesíteni a csomagot, amiről értesítést hagy.
Már az első kézbesítési kísérlet depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17 - 20 óra között.
Általában 8 és 17 óra között történik a kiszállítás, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a csomagot. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelést töröljük.


Csomagpontra történő kiszállítás:
Több mint 400 településen és több mint 1000 átvevőhelyen. Ebben a szállítási módban a Vásárló által kiválasztott GLS Csomagpontba szállítja ki a GLS, ahol akár 24 órán belül van lehetőség átvenni a megrendelt árut. A címzett sms értesítést kap, ha az árut kiszállításra került a kiválasztott GLS Csomagpontba. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre, utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak, A második és negyedik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS.


Szállítási költségek:
A szállítás költsége belföldi szállítás esetén csomagonként: 
GLS házhozszállítás előre utalással: 1.790 forint
GLS házhozszállítás utánvéttel 2.425 Ft
GLS csomagpontra szállítás előre utalással: 990 forint, 
GLS csomagpontra szállítás utánvéttel: 1.625 Ft, 
50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás. /Nem tartalmazza az esetleges utánvét díját./

Szállítási határidő

A csomag a rendelés napját követő 2-7 munkanap után kerül kiszállításra, amennyiben a megrendelt áru a raktárkészleten rendelkezésre áll.
Amennyiben készlethiány miatt a megrendelést később vagy esetleg nem tudjuk teljesíteni, arról telefonon vagy írásban tájékoztatjuk a megrendelőt.

A szállítással kapcsolatos egyéb tudnivalók

A megrendelő a lakcím, vagy számlázási címtől eltérő, külön szállítási címre is kérheti a csomagot, amennyiben azt a megrendeléskor pontos adatokkal előre jelzi.

A helyes átvétel módja

Bármelyik szállítási mód esetében a termék futártól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét díjmentesen biztosítjuk. Ha a sérülés átvételkor látható, kérjük, jelezze a futárnak is és kérje jegyzőkönyv felvételét. Az átvételt követően észlelt sérülésért felelősséget nem vállalunk, természetesen kivételt képez a termék hibája, amely kicsomagolást követően derül ki – ebben az esetben a hatályos jogszabályok szerint járunk el, jelenleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben rögzített „A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató” szerint.

Visszaküldés:
MONIPET Kft. 2053 Herceghalom, Kiserdő u. 2a.
A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli.
Az eredeti számlával együtt kérjük a termék(ek) visszaküldését! Az eredeti számla hiányában nincs módunkban a termék árát visszautalni.

Az oldal tetejére