Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NOTSKINNY Magazin

Plus size bloggerek/influencerek a nagyvilágban –  miket leshetünk el tőlük?

Plus size bloggerek/influencerek a nagyvilágban – miket leshetünk el tőlük?

2022. 08. 21. 14:53:06

A különböző social media platformoknak köszönhetően több lehetőségünk nyílik inspirálódni. Személyes befolyásunk nyílik irányítani mindazt, kiket szeretnénk követni, kik azok, akikre kíváncsiak vagyunk, kik azok, akik feltöltenek. Ez már bőven túlmutat az ismertségi körünkön, teljes mértékben olyan irányba tudunk orientálódni, amerre csak akarunk. 

Rengeteg olyan influencert, bloggert követhetünk, akik óriási ráhatással lehetnek akár a mindennapjainkra is. Outfit ötletek, hétvégi ebéd receptek, programok; csak a képzeletünk szab határt. Teljes mértékben úgy gondolom, hogy az effajta szabadság miatt tartunk ott a body positivity témában, ahol tartunk.

Rengeteg olyan nőnek mondhatunk hálát, akik fel merték vállalni magukat a nagyvilág előtt, úgy, ahogy vannak. Esetleg a nagyobb méretekkel, formásabb idomokkal, itt-ott striákkal a testükön. Mindez ma már teljesen elfogadott, amit korábban takargattak a nők. Igenis legyünk önazonosak, legyünk elfogadóak!
A továbbiakban bemutatjuk az 5 kedvenc plus size bloggerünk/influencerünk a nagyvilágban, gyertek ti is inspirálódni!

10+1 legfontosabb stílustipp plus size nőknek!

10+1 legfontosabb stílustipp plus size nőknek!

2022. 07. 20. 11:30:12

A XXI. században élünk, a body positivity és az önelfogadás korában. Az elmúlt időszakokban leginkább az XXS-XS-ig terjedő nők voltak a szépségideál megtestesítői, de több törtető és csodálatos nőnek hála 2022-ben már az a szép, ha valaki egészséges. Fontos az elején leszögezni, hogy a kifutón a modellek nem az átlag méretű nők továbbra sem, az átlag nők mi vagyunk, felesleges bárkihez is hasonlítgatni magunkat, mindenki úgy csodálatos, ahogy van.

Ebben a cikkben szeretnék nektek segíteni, mik azok a stílus tippek, amikkel kiemelhetjük curvy vonalainkat és még nőiesebb, csinosabb formánkat mutathatjuk meg. Kezdjünk is bele!
 

Ezek a kötelező darabok a nyári kollekciódba!

Ezek a kötelező darabok a nyári kollekciódba!

2022. 07. 05. 00:00:00

Minden évszaknak megvan a maga hangulata, ellenben mi, nők hajlamosak vagyunk elegáns sötét színekben járni az év minden napján.

Pedig a világos, pasztellszínű és fehér ruhadarabok sokkal előnyösebbek a forróbb napokon, hiszen kevesebb hőt vesznek fel, mint sötét színű társaik, ezáltal hűvösebb érzetet keltenek.

A napfény, hatással van a kedvünkre és öltözködésünkre is. A ruhának fontos a színe, anyaga, illetve jóidőben elsősorban a pamut ruházatot választjuk, hiszen ennek az anyagnak kiváló a nedvszívó képessége.

Duciként kerüljük a túl szoros ruhákat, mert ezek nem csak kényelmetlenek, hanem jobban is izzadunk, és a bőrünk sem képes ezekben a ruhákban megfelelően lélegezni.

Az oldal tetejére