Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

10+1 legfontosabb stílustipp plus size nőknek!

10+1 legfontosabb stílustipp plus size nőknek!

A XXI. században élünk, a body positivity és az önelfogadás korában. Az elmúlt időszakokban leginkább az XXS-XS-ig terjedő nők voltak a szépségideál megtestesítői, de több törtető és csodálatos nőnek hála 2022-ben már az a szép, ha valaki egészséges. Fontos az elején leszögezni, hogy a kifutón a modellek nem az átlag méretű nők továbbra sem, az átlag nők mi vagyunk, felesleges bárkihez is hasonlítgatni magunkat, mindenki úgy csodálatos, ahogy van.

Ebben a cikkben szeretnék nektek segíteni, mik azok a stílus tippek, amikkel kiemelhetjük curvy vonalainkat és még nőiesebb, csinosabb formánkat mutathatjuk meg. Kezdjünk is bele!
 

1. Fontos, hogy legyél tisztában a testtípusoddal:


Az első és mindenképpen legalapvetőbb, hogy legyél tisztában a testtípusoddal. Többféle alkat létezik és ennek tudatában tudod kiválasztani a neked legjobban passzoló, legcsinosabb ruhákat. Minden típusnál mást lehet kiemelni, ami teljesen megváltoztatja a divathoz való hozzáállásodat - lássuk!

 

A képen sorrendben: oszlop, tölcsér, homokóra, alma, körte.

 

2. Megfelelő méret:

A legtöbb nő nem tudja a pontos méretét és vagy túl kicsi, vagy túl nagy méretezésű ruhákat választ magának, pedig ez a vásárlás elengedhetetlen kiindulópontja. Így sohasem fogod magad túl nagynak érezni egyetlen egy ruhához sem!

3. Önbizalom:

Lehet egy ruha az alakodhoz és a méretedhez is a legmegfelelőbb, ha te abban nem érzed jól magad! Csak olyan ruhát viselj, amiben úgy érzed magad legalább, mint Marilyn Monroe!

 

4. Játssz a mintákkal:

A minták nagyon sokat tudnak formálni optikailag, ha egy kicsit szeretnél vékonyabb derekat, keskenyebb csípőt, akkor mindenféleképpen játssz a mintákkal:

Női ruhánk több változatban elérhető, átlóban megjelenő díszítése vékonyítja a derekat, formálja az alakot optikailag:

5. Kombináld a lazább és passzosabb darabokat:

A lazább és passzossabb darabok társitásával optikai differenciákat érhetünk el az alsó- és a felsőtestünk között. Egy lezserebb fazonú tunika és egy szűkebb nadrág vagy szoknya párosításával kiemelhetjük felsőtestünket. Egy passzosabb felső és bővebb nadrág kombinációjával derekunkra terelhetjük a figyelmet.

Lezserebb felső:

Szűkebb szoknya:

Bővebb nadrág:

6. Kiegészítők ereje:

Minden szettet kiválóan lehet formálni a kiegészítőkkel. Egy öv használatával nagyobb figyelmet kap a derék, egy testszínű cipővel nyújthatjuk a lábakat, egy gondosan megválasztott fülbevaló, nyaklánc segítségével kiemelheted arcod gyönyörű adottságait.

Öv:

7. Mintás ruhák:

Nem tudom, ki mondta, hogy a curvy nők nem vehetnek fel mintás darabokat, de biztosan nem gondolta át jól a helyzetet. Tereld a mintákkal oda a figyelmet, amit ki szeretnél hangsúlyozni! Például ezzel a ruhával a kecses vállakat:

8. Csipő fazonok

A csípő tájékon végződő ruhák nagyon kevés embernek állnak jól, még a legvékonyabbaknak sem mindig. Senki sem szereti mutogatni a kibuggyanó részeit. Válassz inkább hosszabb derekú nadrágokat, szoknyákat.

9. Színek varázsa

Tudom... a fekete karcsúsít. Ez csak abban az esetben igaz, ha az alkatodnak és méretednek megfelelő fekete ruhadarabot hordasz. Nem kell mindig feketében járni, nem fog elrejteni. A színek csodásak, nem kövérítenek. A kedvedet is feldobják és rengeteg variáció nyílik meg előtted a színek előtérbe helyezésével. Hordj bátran színes ruhákat!

10. Az átlapolós ruha ápol és eltakar:

Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor még csak felöltözni sem akar. Az ilyen napokra találták ki az átlapolós ruhákat, amiben akkor is csinosan és magabiztosan jelenhetsz meg bárhol, ha épp a pizsamádban lennél szívesebben!

10+1. Elő a ruhákkal:

Az utolsó tipp nem stílustipp, inkább egy praktika, tőlem nektek. Mindannyian küzdünk nyáron a comb dörzsölődéssel, ha egy csinosabb ruhára vagy szoknyára esik a választásunk. Nem kell többé félnetek! Nincs több leggings a ruhák alá, nincs több combfix! A sportolóknak fejlesztettek ki dörzsölődés elleni gélt, ami nekünk is megfelelő a problémánkra! Használjátok bátran! Sport üzletekben keressétek!

 

Remélem, hasznos tippekkel tudtam nektek szolgálni! Olyan ruhákat hordjatok, amikben magabiztosnak érzitek magatokat! Kényszerből ne kövessétek az aktuális divatot, főképp akkor ne, ha előnytelen számotokra!

Mindannyian csodálatosak vagytok!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Nyári ruhák
Az oldal tetejére